Skärgårdspaket XL

Tre fullspäckade dagar med aktiviteter, skoj och skönt häng på en skärgårdsö.

I Skärgårdspaketet XL börjar ni med en eftermiddag på Boda Borg med att lösa klurigheterna i Questarna. Efter det tar ni er ut till Säljö, en av Karlskronas underbara öar, för en kväll med korvgrillning, chill och skoj. Det är även här
ni kommer att övernatta i flerbäddsrum med tre våningssängar i varje rum. Kudde och täcke finns till varje säng. Ni väljer själva om ni vill ta med er egna underlakan, påslakan och örngott eller om ni vill hyra det av oss (förbokning krävs).

Under andra dagen är det två aktiviteter på Säljö, Mästarnas Mästare och vattensport med ringåkning. Ni bjuds också på lunch och middag. Under kvällen är det fria aktiviteter som gäller. Innan det är dags att åka hem på den tredje dagen kör ni en sista aktivitet, Cajam Challenge.

Program

Dag 1
11.30 Ankomst Boda Borg och lunch
12.15 Information, indelning i lag om 3-4
.         personer
14.00 Fika
14.15 Fortsättning i Questarna
16.20 Avslutning i Questarna
16.30 Tacobuffé och prisutdelning
17.15 Egen transport till Knösö brygga för överfart till Säljö.
Fria aktiviteter och korvgrillning (som ni sköter själva).
Till korvgrillningen så får ni korv, korvbröd, senap, ketchup,
varsin dricka, grillkol och tändvätska.

Dag 2
08.00 Frukost
09.00 Mästarnas Mästare
12.00 Lunch
14.00 Fika och vattensport
17.00 Middag
Under kvällen har ni egna aktiviteter och självklart blir det
grillad korv vid lägerelden senare på kvällen.

Dag 3
08.00 Frukost
09.00 Cajam Challenge
12.00 Lunch
13.30 Hemfärd

I det här paketet bor ni på Säljö

Säljö är en av Karlskronas alla fantastiska öar. Under sommarmånaderna drivs här Karlskronas barnkoloni med barn från hela kommunen. Anläggningen består av fyra byggnader. En huvudbyggnad där det finns fullt utrustat storkök, matsal med plats för 70 personer, samlingsrum, toalett, dusch och tre bostadsrum. Tre av byggnaderna är boendebaracker. Varje barack är uppdelad i två boendedelar med plats för 8-26 personer. Det finns också en duschbarack med ett duschrum för tjejer och ett för killar samt en tvättstuga. I varje boendedel i barackerna finns fyra rum med plats för 4-6 personer i våningssängar. Här finns också två toaletter och två tvättrum med åtta handfat samt ett ledarrum.

Ta sig hit
För att komma över till Säljö får man ta en liten båttur på ca 100 meter, självklart så fixar vi överfarten till ön från Knösö brygga. Till Knösö brygga kan man ta sig med bil, buss eller kollektivtrafik. Åker ni tåg till Karlskrona och vill ha transport med egen buss så kan vi hjälpa till med att boka denna. Åker ni med kollektivtrafiken har ni en promenad på ca 3 km till båtöverfarten. Hör av er till oss så hjälper vi er att lösa packning eller buss/taxi hela vägen fram.

Att göra
På Säljö finns det mängder med saker att hitta på. På området finns en stor fotbollsplan där man kan spela fotboll, brännboll, kubb, krocket – här är det bara fantasin som sätter stopp. I lekförrådet hittar ni allt ni behöver för att
aktivera er. Efter en hård fotbolls- eller brännbollsmatch kanske man vill svalka av sig, då är det bara att ta sig ner till den egna stranden som finns på ön. Där finns en lång flytbrygga som man kan bada från. Även två omklädningsrum finns på stranden. Vill man bara ta det lugnt så finns det möjlighet att slå sig ner i sofforna i samlingsrummet och kanske spela ett spel.

Välj någon av följande aktiviteter dag 2

Vattensport

Tidsåtgång: 1-2h
Antal/lag: 3-5 personer
Puls: +++++
Klurighet: ++

Mästarnas Mästare

Tidsåtgång: ca 2h
Antal/lag: 4-8 personer
Puls: ++++
Klurighet: +++++

Cajam Challenge

Tidsåtgång: ca 1,5h
Antal/lag: 5 personer
Puls: +++
Klurighet: +++

Bumper Ball

Tidsåtgång: 1-2h
Antal/lag: 4 personer
Puls: +++++
Klurighet: +++

Äventyrsbana

Tidsåtgång: ca 2h
Antal/lag: 7-8 personer
Puls: +++
Klurighet: ++++

Pris

Barn:
3080:-

Vuxen
2090:-

Barn mån-ons:
2772:-

Vuxen mån-ons
1881:-

Få 10% rabatt på detta paketet

Om ni lägger er klassresa måndag till onsdag under perioden 1 maj-19 juni eller 12-31 augusti, finns det pengar att spara. Ni får då 10 procents rabatt på
priset om paketets alla genomförandedagar ligger måndag till onsdag. Rabatten gäller
ej på dubbel- och trippelpaketen.