Bara Skärgård

Ta båten över till Säljö och tillbringa två dagar i Karlskrona skärgård.

I Bara Skärgård tillbringar ni två dagar på underbara Säljö. Här bjuds på härliga aktiviteter och möjlighet till att koppla av. Ni tillbringar hela er vistelse på samma plats och behöver inte tänka på att ta er någonstans med bil, har ni väl kommit till Säljö så finns allt på plats.
Ni kommer att bo i flerbäddsrum med tre våningssängar i varje rum. Kudde och täcke finns till varje säng. Ni väljer själva om ni vill ta med er egna underlakan, påslakan och örngott eller om ni vill hyra det av oss (förbokning krävs).
Tre olika aktiviteter ingår, vattensport, Cajam Challenge och Mästarnas Mästare. Om ni vill kan ni byta ut en av aktiviteterna mot äventyrsbana (pristillägg 75:-/person), kanot eller Bumper Ball.
I paketet ingår även lunch båda dagarna, middag dag 1 och frukost dag 2, så ni behöver heller inte tänka på att stå och laga mat utan luta er bara tillbaka och kom till dukat bord.

Program

Dag 1
11.30 Ankomst till Säljö.
12.00 Lunch
13.00 Inkvartering
14.00 Fika och vattensport
17.00 Middag
18.00 Cajam Challenge
Fria aktiviteter och korvgrillning (som ni sköter själva). Till korvgrillningen får ni korv, korvbröd, senap, ketchup, varsin dricka, grillkol och tändvätska.

Dag 2
08.00 Frukost
09.00 Mästarnas Mästare
12.00 Lunch
13.30 Hemfärd

I det här paketet bor ni på Säljö

Säljö är en av Karlskronas alla fantastiska öar. Under sommarmånaderna drivs här Karlskronas barnkoloni med barn från hela kommunen. Anläggningen består av fyra byggnader. En huvudbyggnad där det finns fullt utrustat storkök, matsal med plats för 70 personer, samlingsrum, toalett, dusch och tre bostadsrum. Tre av byggnaderna är boendebaracker. Varje barack är uppdelad i två boendedelar med plats för 8-26 personer. Det finns också en duschbarack med ett duschrum för tjejer och ett för killar samt en tvättstuga. I varje boendedel i barackerna finns fyra rum med plats för 4-6 personer i våningssängar. Här finns också två toaletter och två tvättrum med åtta handfat samt ett ledarrum.

Ta sig hit
För att komma över till Säljö får man ta en liten båttur på ca 100 meter, självklart så fixar vi överfarten till ön från Knösö brygga. Till Knösö brygga kan man ta sig med bil, buss eller kollektivtrafik. Åker ni tåg till Karlskrona och vill ha transport med egen buss så kan vi hjälpa till med att boka denna. Åker ni med kollektivtrafiken har ni en promenad på ca 3 km till båtöverfarten. Hör av er till oss så hjälper vi er att lösa packning eller buss/taxi hela vägen fram.

Att göra
På Säljö finns det mängder med saker att hitta på. På området finns en stor fotbollsplan där man kan spela fotboll, brännboll, kubb, krocket – här är det bara fantasin som sätter stopp. I lekförrådet hittar ni allt ni behöver för att
aktivera er. Efter en hård fotbolls- eller brännbollsmatch kanske man vill svalka av sig, då är det bara att ta sig ner till den egna stranden som finns på ön. Där finns en lång flytbrygga som man kan bada från. Även två omklädningsrum finns på stranden. Vill man bara ta det lugnt så finns det möjlighet att slå sig ner i sofforna i samlingsrummet och kanske spela ett spel.

 

Välj någon av följande aktiviteter dag 2

Vattensport

Tidsåtgång: 1-2h
Antal/lag: 3-5 personer
Puls: +++++
Klurighet: ++

Mästarnas Mästare

Tidsåtgång: ca 2h
Antal/lag: 4-8 personer
Puls: ++++
Klurighet: +++++

Cajam Challenge

Tidsåtgång: ca 1,5h
Antal/lag: 5 personer
Puls: +++
Klurighet: +++

Bumper Ball

Tidsåtgång: 1-2h
Antal/lag: 4 personer
Puls: +++++
Klurighet: +++

Äventyrsbana

Tidsåtgång: ca 2h
Antal/lag: 7-8 personer
Puls: +++
Klurighet: ++++

Pris

Barn:
1940:-

Vuxen
950:-

Barn mån-ons:
1746:-

Vuxen mån-ons
855:-

Få 10% rabatt på detta paketet

Om ni lägger er klassresa måndag till onsdag under perioden 1 maj-19 juni eller 12-31 augusti, finns det pengar att spara. Ni får då 10 procents rabatt på priset om paketets alla genomförandedagar ligger måndag till onsdag. Rabatten gäller ej på dubbel- och trippelpaketen.