klarslidepaket

Tack för besöket!

När ni läser den här texten har ni förhoppningsvis haft en oförglömlig klassresa i Karlskrona. Vi hoppas att ni har hunnit med både bad, aktiviteter, sena nätter och mycket skratt!

Berätta mera

Vi ser gärna att ni tar ett par minuter och hjälper oss att utvärdera er upplevelse och vårt arbete. Vi har skapat ett formulär med 10 frågor som inte tar alltför lång tid att fylla i, givetvis kan ni vara helt anonyma med era åsikter.

För att komma till utvärderingen klicka här.

Bilder & Filmer

Med dagens alla möjligheter till att fota och filma ögonblick har ni säkert mängder av bilder och film utspritt på massa olika kameror. Givetvis ska ni se till att dessa småarkiv tas till vara på och bildar ett enda stort arkiv av ögonblick från er klassresa. Vi har valt att länka till två tjänster på internet som kan hjälpa er att dela stora arkiv av bilder och film på ett smidigt sätt.

Dropbox.com låter användare dela på mappar i molnet. Snabbt och smidigt kan man låta alla elever och föräldrar ladda upp och dela bilder med resten av klassen.

Sprend.com är en tjänst som låter er skicka stora filer över internet. Denna tjänsten passar om alla era bilder finns på en och samma dator. Det ni gör är att paketera alla filer i en zip-fil som ni sedan laddar upp och låter elever och föräldrar ta del av.

Låt oss se, har ni några riktiga guldkorn från klassresan blir vi väldigt glada om ni vill dela med er på vår Facebook-sida eller tagga era instagrambilder med #klassäventyret.  Klassäventyret på Facebook

Tänk på att inte alla vill att bilder på dem ska spridas på sociala medier. Prata alltid med klassen innan ni laddar upp bilder från klassresor på sociala medier.