Färdiga paket

På den här sidan publicerar vi de paket vi har klara för bokning, men tänk på att alla färdiga paket kan ses som förslag på upplägg. Ni kan givetvis bygga på befintliga paket eller skapa helt egna program. Vi ändrar och finslipar paketen inför varje skolresesäsong. De färdiga paketen vi publicerar här är helt enkelt paket som vi vet är populära och bra.
Läs igenom och leta dig runt, dyker det upp frågor eller vill du ha mer information/förslag tveka då inte att kontakta någon av våra klassresebokare.

När vi byggt paketen har vi kombinerat via våra kategorier Boende, Aktiviteter och även Mat. Under INFO/FAQ kan ni se i stort sett hela vår produktlista för klassresor och klickar ni här, så kan ni ladda ner vår Klassresekatalog. Saknas något som ni önskar ha med i ert klassreseprogram, kontakta oss så tar vi fram förslag på upplägg och pris.

10% rabatt

Om ni under perioden 2/5-22/6 och 15/8-28/9 lägger er klassresa måndag till onsdag finns det pengar att spara. Ni får 10 procents rabatt på priset om paketets alla genomförandedagar ligger måndag till onsdag. Rabatten gäller ej på dubbel- och trippelpaketen.