klarslidepaket

Färdiga paket

På den här sidan publicerar vi de paket vi har klara för bokning, men tänk på att alla färdiga paket kan ses som förslag på upplägg. Ni kan givetvis bygga på befintliga paket eller skapa helt egna program. Vi ändrar och finslipar paketen inför varje skolresesäsong. De färdiga paketen vi publicerar här är helt enkelt paket som vi vet är populära och bra. Läs igenom och leta dig runt, dyker det upp frågor eller vill du ha mer information/förslag tveka då inte att kontakta någon av våra klassresebokare.

När vi byggt paketen har vi kombinerat via våra kategorier Boende, Aktiviteter och även Mat. Under INFO/FAQ kan ni se i stort sett hela vår produktlista för klassresor och klickar ni här, så kan ni ladda ner vår Klassresekatalog. Saknas något som ni önskar ha med i ert klassreseprogram, kontakta oss så tar vi fram förslag på upplägg och pris.

10% rabatt

Om ni under perioden 1/5-18/6 (dock ej 5-7 juni) och 7/8-31/8 lägger er klassresa måndag till onsdag finns det pengar att spara. Ni får 10 procents rabatt på priset om paketets alla genomförandedagar ligger måndag till onsdag. Rabatten gäller ej på dubbel- och trippelpaketen.

Skärgårdspaket L

Skärgårdspaket L

Full fart med 2 ledda aktiviteter. Satsa järnet på Boda Borg och avsluta kvällen med korvgrillning på stranden. I Skärgårdspaketet L bor ni på fantastiska Säljö.

Skärgårdspaket XL

Skärgårdspaket XL

Få ut maximalt av er klassresa. I det här paketet ingår 4 ledda aktiviteter. Tid ges även till eget program eller bara ”slappetid”. I Skärgårdspaketet XL bor ni på fantastiska Säljö.

Bara Skärgård

Bara Skärgård

Slipp stressen i stan. Spendera två dagar i Karlskronas skärgård. I paketet Bara Skärgård ingår 3 ledda aktiviteter. I Bara skärgård bor ni på fantastiska Säljö.

Trippeln

Trippeln

Skolresa innehållande allt. I Trippeln ingår 3 ledda aktiviteter. Ett luftigt program tillåter inslag som shopping och stadsturer. I Trippeln bor ni på Hotell.

Dubbeln

Dubbeln

2 dagars äventyr med klassen. Börja med att ge kropp & knopp en omgång på Boda Borg. Dubbeln innehåller 2 ledda aktiviteter. I Dubbeln bor ni på Hotell.

Enkeln

Enkeln

Klassresan behöver ju faktiskt inte innehålla övernattning. I Enkeln får ni en ledarledd utomhusaktivitet samt en halvdag på Boda Borg och sen har ni seneftermiddagen/kvällen fri för att se er omkring i Karlskrona.

Mini

Mini

5 timmar äventyr på Boda Borg tillsammans med klassen. Avnjut Boda Borgs fantastiska tacobuffé och givetvis korar vi klassens Boda Borg-mästare.

Mini DLX

Mini DLX

Uppgradera ert paket ifrån MINI till MINI DLX , så ingår det även en fika under dagen och givetvis korar vi klassens Boda Borg-mästare även här.