Skärgårdspaket XL

Tre fullspäckade dagar med aktiviteter, skoj och skönt häng på en skärgårdsö.
I ”Skärgårdspaketet XL” börjar ni med en eftermiddag på Boda Borg med att lösa klurigheterna i Questarna. Efter det tar ni er ut till Säljö, en av Karlskronas underbara öar för en kväll med korvgrillning, chill och skoj. Det är även här ni kommer att övernatta i flerbäddsrum med 4-6 personer i varje rum. Kudde och täcke finns till varje säng. Ni väljer själva om ni tar med er egna lakan eller om ni vill hyra av oss (förbokning krävs).
Under andra dagen är det två aktiviteter på Säljö, Äventyrsbana och Vattensport med ringåkning. Ni bjuds också på lunch och middag.
Under kvällen är det fria aktiviteter som gäller. Vi ser till att det finns korv med tillbehör till er. Grillningen står ni för själva.
Innan det är dags att åka hem på den tredje dagen kör ni en sista aktivitet, Cajam Challenge. Det går även bra att byta ut någon av aktiviteterna dag 2, mot Bumber Ball (pristillägg på 75:-/person), Kanotpaddling eller Mästarnas Mästare.

Program

Dag 1
11.30 Ankomst Boda Borg, lunch
12.15 Information, indelning i lag om 3-4 pers
14.00 Fika, saft och muffins
14.15 Fortsättning i Questarna
16.20 Avslutning i Questarna
16.30 Tacobuffé, Prisutdelning
17.15 Egen transport till Knösö brygga för överfart till Säljö
Fria aktiviteter och korvgrillning (som ni sköter själva). Till korvgrillningen så får ni korv,  korvbröd, senap, ketchup, varsin dricka, grillkol & tändvätska.

Dag 2

08.00 Frukost
09.00 Mästarnas Mästare
12.00 Lunch
14.00 Vattensport & Fika
17.00 Middag
Under kvällen har ni egna aktiviteter inklusive korvgrillning (se information ovan).

Dag 3

08.00 Frukost
09.00 Cajam Challenge
12.00 Lunch
13.30 Hemfärd

Förutom de aktiviteter som ingår i paketet finns det massvis med saker att hitta på ute på Säljö. Spela fotboll, kubb, brännboll, ett dopp i havet eller bara ta det lugnt.