Skärgårdspaket L

Kombinera ett fartfyllt besök på Boda Borg med lugnet ute på natursköna Säljö.
I Skärgårdspaketet L börjar ni med en eftermiddag på Boda Borg med att lösa klurigheterna i Questarna. Efter det tar ni er ut till Säljö, en av Karlskronas underbara öar får en kväll med korvgrillning, lek och skoj. Det är även här ni kommer att övernatta i flerbäddsrum med 4-6 personer i varje rum. Kudde och täcke finns till varje säng. Ni väljer själva om ni vill ta med er egna lakan eller om ni vill hyra det av oss (förbokning krävs).
I ”Skärgårdspaketet L” ingår inträde till Boda Borg, lunch och middag på Boda Borg dag 1, korvgrillning på Säljö under kvällen, frukost och lunch dag 2 och en aktivitet som ni själva väljer, Vattensport, Äventyrsbana, Cajam Challenge, Kanotpaddling eller Mästarnas Mästare. Ni kan också byta ut aktiviteten den andra dagen mot Bumper Ball (pristillägg på 75:-/person).

Program

Dag 1
11.30 Ankomst Boda Borg, lunch
12.15 Information, indelning i lag om 3-4 pers
14.00 Fika, saft och muffins
14.15 Fortsättning i Questarna
16.20 Avslutning i Questarna
16.30 Tacobuffé, prisutdelning
17.15 Egen transport till Knösö brygga för överfart till Säljö
Fria aktiviteter och korvgrillning (som ni sköter själva) Till korvgrillningen så får ni korv, korvbröd, senap, ketchup, varsin dricka, grillkol & tändvätska.

Dag 2
08.00 Frukost
09.00 Utomhusaktivitet – Välj en aktivitet
12.00 Lunch
13.30 Hemfärd

Förutom de aktiviteter som ingår i paketet finns det massvis med saker att hitta på ute på Säljö. Spela fotboll, kubb, brännboll, ett dopp i havet eller bara ta det lugnt.