Boda Bo L

I Boda Bo L börjar ni med en eftermiddag på Boda Borg med att lösa klurigheterna i Questarna. På Boda Borg serveras det också frukost, lunch och middag. Efter middagen tar ni er en trappa upp i samma byggnad. Där får ni tillgång till rummet där ni ska bo och ha det trevligt tillsammans under er vistelse i Karlskrona. Rummet är en sovsal med våningssängar. Kudde & täcke finns till alla sängar. Ni väljer själva om ni vill ta med er egna lakan eller hyra av oss (förbokning krävs).

I Boda Bo L ingår inträde till Boda Borg, lunch båda dagarna, middag dag 1, frukost dag 2 och en aktivitet som ni själva väljer, Mästarnas Mästare eller Green Hat Challenge. Ni kan också byta ut aktiviteten den andra dagen mot Bumper Ball (pristillägg på 75:-/person). Korv med bröd och dricka på kvällen dag 1 ingår.

Program

Dag 1
11.30 Ankomst Boda Borg och lunch
12.15 Information, indelning i lag om 3-4 personer
14.00 Fika
14.15 Fortsättning i Questarna
16.20 Avslutning i Questarna
16.30 Tacobuffé och prisutdelning
17.30 Incheckning. Därefter fria aktiviteter resten av kvällen samt korvgrillning (som ni sköter själva).
Till korvgrillningen så får ni korv, korvbröd, senap, ketchup, varsin dricka, grillkol och tändvätska.

Dag 2
08.00 Frukost
09.00 Utomhusaktivitet – välj en aktivitet.
12.00 Lunch
13.00 Hemfärd

I anslutning till ert boende finns en utegård med möjligheter till grill, en lekplats med fotbollsplan, där ni kan umgås, spela fotboll och basket med mera. I närområdet finns ett härligt naturområde med många promenad- och löpstigar, som även är perfekta för en tipspromenad.

Ni får också tillgång till vår cafeteria för t ex häng och kortspel och så finns vår filmsal med 60 platser om ni önskar att titta på film på kvällen innan sängdags.