På den här sidan försöker vi samla frågor & svar. Läs gärna igenom arkivet om du har några funderingar.
Hittar du inte svar på just dina frågor här så tveka inte att kontakta oss genom att ställa en egen fråga.

Ställ fråga direkt på webben, klicka här.
E-post: info[at]klassäventyret.se
Telefon: 0455 – 103 30 alt. 0455 – 61 54 75

Betalning

Problem med fakturan

Om ni har frågor eller funderingar kring er faktura så kontaktar ni Adam Ericsson, adam.ericsson@cajam.se, 0455 - 61 54 72.

När ska vi betala

I det fall att särskilda betalningsvillkor avtalats om för resan bekräftas dessa skriftligen av arrangören vid beställningen. För övriga resor gäller: 1. Anmälningsavgift 20 % av resans totalkostnad erläggs enligt arrangörens anvisningar. Vilket skall betalas senast 10 dagar från fakturadatum 2. Slutlikvid skall vara arrangören tillhanda senast 30 dagar före avresa. 3. Kostnaden för extra arrangemang, utöver vad som betalats enligt punkt 1 och 2 ovan, faktureras. Beställaren har efter hemkomst att erlägga kostnaden inom 10 dagar från fakturadatum. 4. Påminnelseavgift tillkommer. Från förfallodagen debiteras dröjsmålsränta enligt räntelägen

Mat

Vad menas med fika

När det är dags för fika så serverar vi saft och något gott till det. Självklart kaffe eller te till de vuxna.Önskar ni något annat till fikat så hör av er så fixar vi det.

Vad serveras till frukost

I de paket där det ingår frukost dukar vi upp en härlig frukostbuffé. Frukostbuffén innehåller: fil, mjölk, juice, kaffe, the, musli, corn flakes, russin, sylt, olika sorters bröd, knäckebröd, pålägg; ost, korv, skinka och grönsaker.

Vad får vi till mat

Alla måltider som serveras av Klassäventyret och våra partners är tillagade från grunden. Vilka rätter som serveras kan ni läsa om under de olika paketens program.

Allergier

Vi löser mat till alla typer av allergi och intolerans. Tänk på att meddela eventuella kostavvikelser  i god tid.

Transporter

Kan ni hjälpa oss med packningen från tåget

Inga problem. Bara hör av er till oss så hämtar vi upp er packning och kör den dit ni ska bo. Självklart kör vi den tillbaka till stationen när ni ska hem.

Vi vill åka stor, egen buss

Vi har samarbete med flera bussbolag. Hör av er till oss med era önskemål så tar vi fram det bästa till just er.

Vi kommer med tåg

Kommer ni med tåg kan ni enkelt ta er till oss med lokaltrafiken. Cirka 100 meter från Karlskrona station avgår bussar till Boda Borg.

Aktiviteter

Behöver vi förbereda lag

Om ni vill kan ni göra upp lag på förhand. Annars så fixar vi de på plats så det blir en bra blandning. Boda Borg 3-4 personer/lag. Äventyrsbana 8 personer/lag. 5-kamp 5-6 personer/lag.

Vi har bokat vattenaktivitet, vad behöver vi tänka på

BADKLÄDER! Under de aktiviteter som vi erbjuder i vatten står vi för säkerheten och givetvis har vi flytvästar till alla medverkande. Vi finns också med ute på vattnet i båt.

Elev med funktionsnedsättning, funkar det

Självklart. De flesta av våra aktiviteter är anpassade så att alla ska kunna medverka. Kontakta oss gärna för mer specifik information.

Kan man boka enstaka aktiviteter

Javisst går det. Ta kontakt med någon av våra klassresebokare för att sätta ihop ett program.

Boende

Finns det sängkläder

Sängkläder ingår inte i våra standardpaket utan det tar ni med själva. Samtliga måste använda underlakan, vill man använda kuddar och täcke måste man ha med sig örngott och påslakan. Givetvis finns möjligheten att köpa till bäddset.

Hur kommer vi bo

Ni kommer bo i flerbäddsrum med våningssängar. I varje rum finns 4-8 sängar.

Paket

Går det att ändra i paketen

Självklart går det att ändra i paketen efter era önskemål. Förändringar i paketen måste bokas och bekräftas i god tid före er ankomst.